Uw Specialist in brood, banket en delicatessen

Brood, broodjes en gebak online bestellen

Bakkerij de Jong is al tientallen jaren dé lekkerste verse bakker in Oosterhout en vanaf nu ook uw online bakker. Dagelijkse werken wij met de beste verse ingrediënten en bakken wij heerlijk vers brood. Wij garanderen de beste kwaliteit en de beste smaak voor onze producten, of dit nu brood of banket is of onze heerlijke verse delicatesses. Om het helemaal makkelijk te maken kunt u online brood bestellen en thuis of op het werk laten bezorgen.

Ruim assortiment


Wij zijn trots op ons ruime assortiment. Naast een ruim aanbod van verschillende soorten broden bieden wij ook een uitgebreide keus aan heerlijk banket. Voor zowel taarten, kleine snacks en speciaal banket bent u bij ons aan het juiste adres. Uiteraard kunt u deze producten eenvoudig online bestellen en veilig afrekening via iDeal.

Belegde broodjes voor de lunch bestellen


Heeft u trek in een heerlijke lunch? U kunt bij ons ook online belegde broodjes bestellen. Zowel voor thuis als op de zaak. Zo serveert u in een handomdraai een heerlijke luxe lunch voor vrienden, familie, collega’s of zakelijke relaties. Wilt u dat wij de broodjes bezorgen? Dat is geen enkel probleem.

Beoordeling van Bakkerij de Jong


Klanten beoordelen Bakkerij de Jong als Uitstekend met een 8.8 (van 10) op basis van 55 reviews!

Bakkerij de Jong


Rulstraat 22
4901 LN  OOSTERHOUT

Heeft u vragen?
Bel 0162-453256 of stuur ons een e-mail of bericht.